Hastanın yaşına, kilosuna ve hastalığın çeşidine göre uygulanıcak sülük sayısı ve kaç seans kullanılacagı degişmektedir.
Örnegin :
18 - 25 yaş arası 1 seansta 8 - 14 adet arası Tıbbi Sülük kullanıla bilmektedir.
25 yaş ve üstü 65 - 90 kg.arasında 1 seansta 14 - 20 adet arası Tıbbi Sülük kullanıla bilmektedir.
seans araları kac hafta olmalı ben yuzumde 4 tane kullandım
Kansızlık sorununuz yoksa 6 gün aralıklarla uygulaya bilirsiniz
Nerde okuduğumu hatırlamıyorum.Belki forumda verilen ingilizce dökümanlarda veya sülüklerle ilgili ing.bir sitede bir seansta 12den fazla sülük kullanılmaması salık veriliyordu?
Nerde okuduğumu hatırlamıyorum.Belki forumda verilen ingilizce dökümanlarda veya sülüklerle ilgili ing.bir sitede bir seansta 12den fazla sülük kullanılmaması salık veriliyordu?
bende çok araştırdım papaya hastalıga göre kullanılacak sülük adedi ve seans sayısı degişiyor
sülük ve seans sayıları gizemin dediği gibi hastalığa göre değişir. bazı tedavilerde gün aşırı bile uygulanır (tabi bunlarda sülük sayısı fazla değildir) Ama bazı aralıklı tedavilerde mesala ileri derece varis ve ileri derece damar tıkanıklarında sülük sayısı 16 ila 20 arasında değişebilir.