Bir kerede en fazla kaç sülük kullanabiliriz?
Sülükleri hangi sıklıkta kullanmalıyız? Mesela; hastalıklı bölgeye hergün, hastalık geçene kadar uygulama yapabilir miyiz?
Bir kerede en fazla kaç sülük kullanabiliriz?
Sülükleri hangi sıklıkta kullanmalıyız? Mesela; hastalıklı bölgeye hergün, hastalık geçene kadar uygulama yapabilir miyiz?
BİLDİGİM KADARIYLA SÜLÜK TEDAVİSİ 3 - 7 GÜN BOŞLUK VERİLEREK YAPILIYOR.
ilginize teşekkür ederim. bir sorum daha olacak...
Bir sürü hastalığa iyi gelen sülük saç dökülmesine de iyi gelirmi?
Acaba dolaşım bozukluğu nedeniyle dökülen saçların dökülmesini durdurabilir mi?
Saç dökülmesi için en çok hindistanda uygulama yapılıyor ve sonuçları görseniz ağzınız açık kalır. Ben ki bu işe sonuna kadar inanan biriyim ben bile bu kadar etkili olabileceğini beklemiyordum
Bahattin bey çok teşekkür ederim.
Türkiye'de neden uygulanmıyor?
Saç dökülmesini önlemek için yapılan sülük tedavisinde uygulama başın neresine yapılıyor?
Hindistan'da yapılan uygulamanın fotograflarını internette görmek mümkünmü?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bahattin bey çok teşekkür ederim.
Türkiye'de neden uygulanmıyor?
Saç dökülmesini önlemek için yapılan sülük tedavisinde uygulama başın neresine yapılıyor?
Hindistan'da yapılan uygulamanın fotograflarını internette görmek mümkünmü?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ben cevap vereyim 
Sülük tedavisi Saç dökülmesi, kellik, cilt hastalıklarında yurt dışındaki uygulamarda seyrelmiş olan saçlı bölgeye yapılmaktadır. Uygulamada bölgeye 3 ila 8 adet tıbbi sülük uygulanmaktadır. Uygulama seans aralıgı 3 gün boşluk verilerek 6 ila 12 seans arasında uygulanmaktadır.
Saç dökülmesi için en çok hindistanda uygulama yapılıyor ve sonuçları görseniz ağzınız açık kalır. Ben ki bu işe sonuna kadar inanan biriyim ben bile bu kadar etkili olabileceğini beklemiyordum
şaka değil dimi bunlar
bulabilirsen resim paylaşırmısın??? acil
:D