Tibbisuluk.com Forum - Sülük Hakkında Aradığınız Herşey Burda

Orjinal Görünüm: Sülük ısırdıgı bölgede ne kadar zaman kalmaktadır ?
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın
Sülük doyduğunda kendiliğinden ısırdığı yüzeyi bırakır yaklaşık olarak 20 ila 45 dakika arasındadır nadiren 60 ila 120 dakikayı bulduğu da olmuştur.
ben yuzume sülük yapıştırmıştım 3.5 saat kaldı boyle olursa korkmayın. ısı verdım oyle bıraktı
Isı göstermek yanlış bir uygulama değildir nil e katılıyorum. ama sülüklere olabildiğincee müdahale etmemek en iyisidir çümkü kusma yapabilirler buda sağlıklı bir şey değildir. sülük kan emerken uyusuk davranabilir. sülüğün üzerine hafif su dökerek yada arka vantuzuna hafifce dokunarakta sülüğün uyarılması saglanabilir. böylelikle sülük hemen işini bitirmeye calışır.
benım suluk kustu galıba 7 8 damla kan aktı hala bırakmadı 1.5 saattır emıyor
bu suluklerın tercıh ettıklerı kan grubu varmı benımkını sevıyolar galıba tutan bırakmıyo
daha oncede suluk vurdum ama kanama falan olmadı regl donemınde oldugum içinmi suluk kustu
kusmanın en kotu netıcesı ne olabılır

nil Yazılan:
kusmanın en kotu netıcesı ne olabılır

sülük kustu galibayı anlayamadım.Sülüğe müdahale ettiniz mi? belkide sülük iki kere ısırmış olabilir.ilk ısırdığı yerden akabilir. sülüğün geç bırakmasının iki nedeni vardır genelde birincisi sülük daha önce beslenmiştir. Uzman yerler yani sülük üretimi yapan profesyoneller sülükleri sizlere ulaştırmadan önce belli bir süre aç bırakırlar. ikincisi sülükler uyuşuk cıkabilir ama hepsinde olmaz hepsinde oluyorsa sülüklerde bi tuhaflık var demektir. Regl dönemlerinde sülük uygulaması yapılmamalıdır. vücud zaten kan kaybederken birde bu şekilde zorlanmamalıdır. ama emmesiyle bi alakası yoktur. Kusmanın kötü sonuçlerı sülüğü aldığınız yere göre değişir. Eğer kontrollü yetiştirilmiş sülük almış iseniz kusmayla size sadece aeromonas adlı su bakterisi bulaşabilir.bunda korkulacak bişey yoktur bir iki günlük antibiyotik tedavisiyle hemen iyileşirsiniz. Ama sülüğü doğadan toplayan bir yerden aldıysanız yada başkasının kullandığı sülükleri kullanıyorsanız, allah korusun kan yoluyla bulaşan bir çok hastalık bulaşabilir.. umarım sülüğü bu işin profesyonellerinden almışsınızdır... Ve bir şey daha bu işin uzmanı değilseniz tibbi sülüğe benzer başka bir sülükte almış olabilirsiniz.dünyada 650 sülük çeşidi vardır...geçmiş olsun..

sülügü uzmanından aldım. sülük ısırdıgı bolgeyı 1.5 saat bırakmadı veson 15 dakıka 7 8 damla kan aktı suluk yapışıkken yanı kusması bumu demek
Isırdığı bölgeyi bırakıp tekrar tutmuş olabilir. gözümle görmediğim için detaylı bir şey söyleyemiyorum. Sülüğün kusması sülüğün sizi ısırdığı vantuzundan olur. eger kan kendi bedeninizden aktıysa kusmamıştır.
Sayfalar: 1 2
Referans URL