tibbisuluk.com - Sülük tedavisi

Orjinal Görünüm: Kalp ve damar hastalıklarına sülük tedavisi
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın
Kan emen Tıbbi sülüklerin Rusya'da yine her derde deva olmaya başladığı bildirildi.

İngiliz The Independent gazetesinin haberine göre, bir zamanlar kırsal kesimde halkın umudu olan sülükler, yüksek tansiyondan kalp hastalıklarına, yorgunluktan kırışıklara kadar günümüzün hastalıklarını da iyileştiriyor.

Rus bilim adamı Gennady ‘ Yeltsin'in bıçak altına yatması zaman ve para kaybıydı. Ayda üç kez 25 sülük yapıştırılması ve bu tedaviye 6 ay devam edilmesi halinde hiç bir şikayeti kalmazdı. Geçmiş deneyimler gösteriyor ki sülükler kalp ve damar hastalıklarına birebir gelir ' diyor.

Kaynak : The Independent gazetesi
merhaba bende de sağ bacağımda toplar damar tıkanıklığı ve varis rahatsızlığı var. fakat ben pazaryerinde satılan diye tabir edilen sülüklerden kullandım. 2 sefer yaptım bu işlemi ilk yaptığımda kullandığım sülükler biraz ufaktı. rahatlayıcı etkisini yine de gördü. fakat ikinci kullandığım sülükler biraz irice idi. bunlarn diş izleri 2ay oldu hala iyileşmedi ve etrafı kızarık bir şekilde. lütfen ne yapmam gerekio bir öneride bulunabilirmisiniz.?.
Pazar yerlerinde ve benzeri yerlerde ne oldugu bilmediğiniz sülükleri almayınız ve kullanmayınız.
Enfeksiyon kapmış olabilirsiniz.
merhabalar sol bacağımda ve kasığımda dvt denilen derin ven trombozu dedikleri tıkanıklıklar sülük tedavisi işe yarayabilirmi daha önce olan var mı

yolcu Yazılan:
merhabalar sol bacağımda ve kasığımda dvt denilen derin ven trombozu dedikleri tıkanıklıklar sülük tedavisi işe yarayabilirmi daha önce olan var mı

Sülük tedavisi işe yarar...

Merhaba;

19 Yaşındayım ve tansiyon rahatsızlıgım var.
İlaç kullanıyorum günde 1 defa, 2 mg.
Benim için sülük tedavisi hangi bölgeye ve kaç seans uygulanması gerekir.
Bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim.

İyi günler.
http://www.tibbisuluk.com yetkililerini ararsanız onlar size detaylı uygulama noktalarını, seans aralıklarını ve kaç tane sülüğe ihtiyaç duyacağınızı resimli bir belgeyle gönderecektir. Sağolsunlar bu hizmeti dünyanın hiç bir yerinde olmayan bir şekilde ücretsiz veriyorlar. Aslında gönderdikleri bilgiler çok değerli, yurtdışında insanlar bunları öğrenebilmek için yığınla para verip kursa gidiyor.
kalp ameliyetı geçirmiş bir yakınım var pıhtı atmış beyine ve kısmi felç ve hafıza kaybı oldu.. kalp çıkışında sentetik damar eklendi..
bu durumda biri sülük kullanabilirmi..?? teşekkürler
selam babam kalp hastası ıkı damar tıkalı kalbınde sonra bacagındada tıkanıklık oldu amelıyatı rısklı kalbınden dolayı suluk tedavısı ıyı gelırmı kalbıne hemde bacagındakı damar tıkanmasına ıstanbulda ve ankarada gıtmedık doktor kalmadı her kes aynı seyı soyledı ayagından amelıyaat olursa rıskı yuksek dedıler kalbınden dolayı acıl cvp beklıyorum sevgıler saygılar
Olmaz olur mu. Yapabileceğiniz en iyi tedavi yöntemidir. sülüklerin salgılarının en büyük işlevi zaten pıhtılaşmış kanı eritmesi ve damarları açmasıdır. Bence hemen site yetkileliryle diyolağa geçin size uygulamayı nasıl yapacağınızı anlatsınlar. uygulamayı düzenli ihmal etmeden yaparsanız babanız kendisini 10 yaş gençleşmiş hissedecek emin olun doktorlar bu duruma şaşıracaklar.
Sayfalar: 1 2
Referans URL