Tibbisuluk.com Forum - Sülük Hakkında Aradığınız Herşey Burda

Orjinal Görünüm: Kalp ve damar hastalıklarına sülük tedavisi
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın
Kan emen Tıbbi sülüklerin Rusya'da yine her derde deva olmaya başladığı bildirildi.

İngiliz The Independent gazetesinin haberine göre, bir zamanlar kırsal kesimde halkın umudu olan sülükler, yüksek tansiyondan kalp hastalıklarına, yorgunluktan kırışıklara kadar günümüzün hastalıklarını da iyileştiriyor.

Rus bilim adamı Gennady ‘ Yeltsin'in bıçak altına yatması zaman ve para kaybıydı. Ayda üç kez 25 sülük yapıştırılması ve bu tedaviye 6 ay devam edilmesi halinde hiç bir şikayeti kalmazdı. Geçmiş deneyimler gösteriyor ki sülükler kalp ve damar hastalıklarına birebir gelir ' diyor.

Kaynak : The Independent gazetesi
merhaba bende de sağ bacağımda toplar damar tıkanıklığı ve varis rahatsızlığı var. fakat ben pazaryerinde satılan diye tabir edilen sülüklerden kullandım. 2 sefer yaptım bu işlemi ilk yaptığımda kullandığım sülükler biraz ufaktı. rahatlayıcı etkisini yine de gördü. fakat ikinci kullandığım sülükler biraz irice idi. bunlarn diş izleri 2ay oldu hala iyileşmedi ve etrafı kızarık bir şekilde. lütfen ne yapmam gerekio bir öneride bulunabilirmisiniz.?.
Pazar yerlerinde ve benzeri yerlerde ne oldugu bilmediğiniz sülükleri almayınız ve kullanmayınız.
Enfeksiyon kapmış olabilirsiniz.
Referans URL