Tibbisuluk.com Forum - Sülük Hakkında Aradığınız Herşey Burda

Orjinal Görünüm: Sülükler Hastaları nasıl tedavi ediyorlar ?
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın
Sülüklerin Tedavi edici özellikleri kan emilirken vücuda verilen salgıda gizlidir. Bu salgı, 100’ün üzerinde biyoaktif madde içermektedir. Başlıca bu maddeler kanın pıhtılaşmasını engelleyici , oluşmuş pıhtıyı eritici, ağrı kesici, mikrop öldürücü, tansiyon dengeleyici, kas gevşetici, bağışıklık sistemini düzenleyici ve stres giderici etkilere sahiptir. Ayrıca sinir hücreleri ve liflerinin tamir edilmesini hızlandıran enzimlerdir.
merhabalar aranıza yeni katıldım
sizlerden sedef rahatsızlığında sülüklerin nasıl kulanılacağını öğrenmek ,istiyoırum
Sedefli bölgeye ve çevresine uygulanır. tedavi düzenli olarak devam etmelidir. 8 10 seans kadar sürer uygulamaya başladıktan sonra zaten ilerlemeyi görürsünüz.
İYİ GÜNLER BEN BEL FITIĞI İLE ALAKALI BİLGİ ALACAKTIM BEL FITIĞI HASTALIĞINDA SÜLÜKTEN YARARLANABİLİYOR MUYUZ CEVAP YAZARSANIZ SEVİNİRİM
Bel fıtığında sonuç alabilirsiniz bel bölgesinden uygulama yapılır. ben sizlere http://www.tıbbisuluk.com yetkililerine danışmanızı tavsiye ederim detaylı bilgiyi verip geçmiş örnekleri anlatacaklardır
Referans URL