Rus bayanlarının güzellik formülü...Tıbbi Sülük tedavisi.
Rus güzellik uzmanlarının sıklıkla uyguladıkları yöntemlerden biride ameliyatsız kozmetik diye bilinen doğal tedavi ile güzelleşmede sülükleri kullanmalarıdır. Çok eski ve hızla yarar gösteren bu yöntem uzun yılların tecrübeleriyle ortaya çıkmıştır.
Sülükler yüz bölgesesinde tetikleyici noktalara konulduğunda gençleştirici ve canlandırıcı etkiler gösterir. Tiroid bezinin eş zamanlı çalşmasını hızlandırır ve kronik yaraların ve rahatsızlıkların (sinüs iltihabları, siyah noktalar, bademcik iltihapları, kulak iltihapları, deri iltihapları, deri üzerindeki lekeler ve kırışıklıkları) hızla iyileşmesini sağlar, beyindeki kan akışını hızlandırır, horlama tedavilarinde, ve sigaranın ciltdeki etkilerinin tedavilerinde kullanılır.
Sülüklerin ısırdığı zaman bıraktıkları yara izlerinden korkulmamalıdır, yaralar 7 ila 10 gün arasında kaybolur. Sülüğün gençleştirme etkisi ve insan derisindeki kan akışının hızlanması 4 - 6 hafta arasında gerçekleşir.
seans araları ne kadardı acaba
7 günde bir uygulanması idealdir. fakat bu uygulamada seansların düzenli olmasına çok dikkat edilmelidir..
Güzellik için gönderilen sülükler en küçük boy sülüklermiş.
Haberiniz olsun güzellik için alıcaksanız şipariş formunda güzellik için istiyorum demeyi unutmayın
Ben bu sülüklerin muptelası oldum galiba

Ben fotoğrafta gördüğüm gibi uyguladım.Gözaltlarım mor olduğu için gözaltlarıma da uyguladım(fotoğraftaki gibi..).Ancak gözlerim o kadar şişti ve morardı ki feci şekilde dayak yemiş gibiyim.Bu normal mi? Ve bu uygulamayı yapanlar morarmaya karşı ne gibi bir önlem alıyorlar?Lütfen acil yardım..!
Sülük uygulamasından sonra 3 ila 24 arasında sızıntı şeklinde kanama olur bu kanamayı durdurmamak gerekliymiş kanamayı durmaya çalışırsanız yada baskı kuracak şekilde pansuman yaparsanız morarma oluyor.
ilk uygulamamda benim başımada gelmişti çok kanıyor diye tampon yapıp kanamayı durdurmaya çalışmıştım ve morarmıştı dayak yemiş gibi ...
siz gözünüze mi uyguluyorsunuz?şu an hala uyguluyor musunuz?bana bilgi verir misiniz? göz altlarım çok mor..ve sülük uygulaması yapmaktan korkuyorum.Çalışan bir insanım ve çok zor durumda kaldım. tekrar olsun istemiyorum