tibbisuluk.com - Sülük tedavisi

Orjinal Görünüm: spermde canlı hücre yokluğu...
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın
menisinde canlı sperm hücresi olmayanlara faydalımıdır.hangi bölgeye uygulanması gerekir?
bayanlarda ve erkekler de kısırlıkta uygulanmaktadır. kasık bolgesinden ve bel bölgesi ve kuyruk sokumu üzerinden uygulanır. kasık bölgesine 4, kuyruk sokumuna ve be bölgesine 6 - 8 adet uygulanır. 12 seans uygulama sonunda kaynaklara göre % 93 sonuç alındığı söylenmektedir. Sülük bölgedeki kan dolaşımını hızlandırarak hormon bezlerinin yenilenmesini ve daha iyi çalışmasını sağlar. Acil şifalar...
iktidarsızlık için sülük tedavisi faydaları varmı varsa nasıl ve nerelere uygulamamız gerekiyor

eses222 Yazılan:
iktidarsızlık için sülük tedavisi faydaları varmı varsa nasıl ve nerelere uygulamamız gerekiyor

EVET KULLANILGIGI YURTDIŞI KAYNAKLARDA OKUMUŞTUM...
http://www.tibbisuluk.com YETKİLİLERİ İLE GÖRÜŞÜN SİZE YARDIMCI OLURLAR...
ALLAH RAZI OLSUN ONLARDAN

benim annemin zamanında çocuğu olmuyormuş gitmedik dr.kalmamış en son sülük uygulaması yapmış birileri annem hemen hamile kalmış.şuan bendede aynı sıkıntı var ama korkuyorum

matufoglu Yazılan:
benim annemin zamanında çocuğu olmuyormuş gitmedik dr.kalmamış en son sülük uygulaması yapmış birileri annem hemen hamile kalmış.şuan bendede aynı sıkıntı var ama korkuyorum

Valla korkmanıza gerek yok.

Kısırlık tedavisinde hem erkek hemde kadın için uygulamada çok iyi sonuçlar alınmaktadır.

12 seans uygulayıp çocuğu olan çok insan var....

Referans URL