merhaba,
40 yaşında 83 kiloyum.sülükleri ilk kullandığımda 5 tanesi sağ ve sol ayağımda farklı bölgelerden tutmuştu.8 gün sonra 10 tane daha denedim ve bu sefer 4ü sol ayak tabanımdan 6sı da(4ü aynı yerden) sağ ayağımdan tuttu.bir saat içinde hepsi de kendiliğinden düştü.hiç biş şekilde hayvanları düşürmeye çalışmadım.bu sülüklerin hepsi kullanmadan önce 10 gün aynı kapta kalmıştı.sorun şu ki ayaklarımda kızarıklık şişlik oluştu ve 24 saattir inmedi.bunun nedeni nedir?şimdi ne yapmalıyım çok korkuyorum acilen cevaplarsanız sevinirim.
bu şişmeye devam ediyor ne yapmalıyım????
Korkulacak bir durum yok soguk uygulama (buz) yapmanızı öneririm. Şişlik ve kızarıklık kısa zamanda geçicektir. Ek olarak Antiseptik kremde sürebilirsiniz...
Sülüklerin emme işlemi bittikten sonra 3 ila 24 saat arası sızıntı şeklinde kanama olur bu kanamayı korkup durdurmaya çalıştınızmı ?
Sülüklerin sularını 10 boyunca degiştirmedinizmi ?
Sülüklerin suyunu memba suyu ilemi degiştiriyorsunuz ?
merhaba,
40 yaşında 83 kiloyum.sülükleri ilk kullandığımda 5 tanesi sağ ve sol ayağımda farklı bölgelerden tutmuştu.8 gün sonra 10 tane daha denedim ve bu sefer 4ü sol ayak tabanımdan 6sı da(4ü aynı yerden) sağ ayağımdan tuttu.bir saat içinde hepsi de kendiliğinden düştü.hiç biş şekilde hayvanları düşürmeye çalışmadım.bu sülüklerin hepsi kullanmadan önce 10 gün aynı kapta kalmıştı.sorun şu ki ayaklarımda kızarıklık şişlik oluştu ve 24 saattir inmedi.bunun nedeni nedir?şimdi ne yapmalıyım çok korkuyorum acilen cevaplarsanız sevinirim.
Merhaba Ayşe Nur,
Umarım sülükleri ne oldugunu bilmediğin pazardan ve benzeri yerlerden almamışsındır.
Ben çünkü mısır çarşısından alıp kullanmıştım bilinçsizce tabiki bu konunun bu kadar önemli oldugunu bilmiyordum.
Dediğin gibi şişlik ve kızarıklık bendede olmuştu web te araştırırken http://www.tibbisuluk.com bulmuştum ve hemen telefon açmıştım korkudan allah razı olsun çıkan yetkili bana neler yapmam gerektigini ve bilmediğim yerlerden sülük alıp kullanmamam gerektiğini ve anlatmıştı. Soguk buz uygulaması yaptım bende ve antibiyotik ilaç kullandım 3 gün boyunca. Şükür geçti ama bir daha sülükleri bu siteden alıyorum artık hemde kapıma kadar geliyor. 
sülükler sağlıklıydı sanırım ilk kullandığımda bi sorun yasamadım. kanamayı durdurmaya da çalışmadım.suyu hiç değiştirmediğim için oldu sanırım ve hala şiş

bu gün de geçmesse doktora gitmeyi düşünüyorum

Merhaba Ayşe Nur hanım.
öncelikle öyle uzaktan bakarak sülüklerin sağlıklı olup olmadıklarını anfesiyöz bir mikroorganizma içerip içermediğini anlayamazsınız. bakteri, mikrop, virus vs. öyle gözle görünmez. ilk uyguladınız sülğün bişey yapmaması ikincinin yapmayacagı anlamına gelmez. Sülükleri alırken bu işte profesyonel kişilerden almalısınız.
kızarıklıklar alerji olabilir yada her sülükte bulunan aeromonas isimli su bakterisi size bulaşmış olabilir. Aeromonas tan korkulacak bi şey yoktur. Antibakteriyel bir krem ve bir kaç günlük antibiyotik tedavisiyle bu rahatsızlılığın sorunsuz bir şekilde gecer. ama sülükleri uygun bir yerden almadıysanız ve antibiotikten sonra geçmezse mutlaka bi doktora başvurun...