Tibbisuluk.com Forum - Sülük Hakkında Aradığınız Herşey Burda

Orjinal Görünüm: sülük bırakmazsa
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın
yuzume dun sülük yapıştırdım 3 saat emdı bırakmadı sonunda cakmakla bıraz ısı verdım oyle bıraktı sakıncası olurmu
Waw! Yüze sülük yapıştırmak iyi cesaret ! :S
Her hangi bir sakıncası olmaz.
sanırım sülükler sizin kanınızı sevmişler Rolleyes bazen dediginiz gibi sülükler emmiş oldugu kanın zevkini çıkartıyorlar buda binde bir olsada 3 saat buldugu oluyor.
Ama acil durumlar dışında sülügün kendisinin bırakması beklenmesi önerilir.
Sülüklerin bazıları uyuşuk çıkabiliyor. size denk gelen baya uyuşukmuş yada hirudoterapininde dediği gibi baya zevkini çıkarmış kanınızın. uyguladığınız bölgede normalden fazla şişlik var mı? sülük bırakma esnasında kusma yaptımı? bunlardan herhangi biri varsa bir antibiyotiği bir kaç kullanmanızı tavsiye ederim. Ama problem yaratacak bi şey yok gibi şu anda
şişlık olmadı kusmada olmadı ısıyı verınce hemen bıraktı ama baya şiştı hayvancagız 6 saat kadar hafıfı kanama oldu şimdıde ızı cabuk gecsın dıye bepantean merhem kullanıyorum yuzumdekı egzama ıcın kullanmıştım sülüklerı.
kaç adet sülük uyguladınız acaba 1 seansta ?
Sülügün birakmasi icin basina tuz dökmek gerektigini biliyorum,ates yüz icin biraz tehlikeli görünüyor.
yüzüme 4 adet sülük koydum faydası oldu gıbı
yüzüme kac seans uygulamalıyım seans araları ne kadar olmalı 1 seans yuzdekı egzama için yeterlı olmazmı
Sülüğün üzerine tuz dökmek kesinlikle yanlış bir harekettir sülük tuzu görünce kusar ve emdiği kanı vucuda tekrar geri verir. buda sizin aeromonas bakterisini kapma ihtimalinizi yükseltir. mümkün olduğunca sülüğe müdahale etmeyin sülük uzun süre kaldı diye sabırsızlanmayın bazı sülükler uyuşuk olabilir bekleyin bırakacaktır.
1 seans yeterli olmayacaktır sülük tedavisi ciddi ve süreç alan bir tedavi yöntemi olarak düşünülmeli. En az 6 seans uygulama yapmalısınız ki tedavi olabildiğinizi görebilesiniz. 6 seanstan sonraki uygulamalrı gelişmeye göre devam edersiniz. uygulama aralıklarınızı aksatmayın. Sülükle tedavi ciddi bir iştir, sülüğü nerden aldığınızla başlarsülüklere naıl baktığınız ve uygulama yöteminiz ve bu tedavideki ciddiyetinizle devam eder eğer herşeyi dört dörtlük yaparsanız mutlaka çözüm alırsınız
Referans URL