Tibbisuluk.com Forum - Sülük Hakkında Aradığınız Herşey Burda

Orjinal Görünüm: Diş eti iltihaplarında sülük tedavisi nereye uygulanıyor
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın
diş etı ıltıhaplarında nereye yapıştırılıyor sülük
babanem çenesine yapıştırırdı iltihaplı olan yerin üstüne doğru
bende diş eti çekilmesi vardı diş etlerimin üstüne 5 tane sülük uyguladım şu anda gayet iyiyim not:sülüklerle işiniz bittikten sonra sakın öldürmeyin bir pet şişenin içinde(yarıya kadar su dolu olsun) bir kaç gün muhafaza ettikten sonra bir göle akarsuya yada dereye bırakın böylesi daha hayırlıdır
insandan insana kan yolu ile bulaşabilecek hastalıkların önlenmesi açısından sülüklerin bir defa kullanılması ve kullandıktan sonra güvenli bir şekilde imha edilmesi gerekmektedir.

balaban Yazılan:
bende diş eti çekilmesi vardı diş etlerimin üstüne 5 tane sülük uyguladım şu anda gayet iyiyim not:sülüklerle işiniz bittikten sonra sakın öldürmeyin bir pet şişenin içinde(yarıya kadar su dolu olsun) bir kaç gün muhafaza ettikten sonra bir göle akarsuya yada dereye bırakın böylesi daha hayırlıdır

Aldığınız sonuç sevindirici. Geçmiş olsun ama iş sülüklerin doğaya bırakılmasına gelince kaş yaparken göz çıkarmak diye buna denir. Her gölde her suda sülük bulunmaz.yaşam ortamları sapa yerlerdir. bu hayvanlar başka hayvanlar su içerken boğazına takılabilir ve o hayvanı öldürebilirler bu birincisi. ikincisi ise sülükler kanla temas ettikleri anda tıbbi atık haline gelirler. Ve kanla micro organizma taşıyabilirler. böyle bir risk varken sülüğü başka bir göle bırakmak o giren başka bir insanı riske atmak demektir. Yani sevap işlemek isterken daha büyük günah işlenmiş olunur. Allah günahlarımızı affetsin..

ben bu yönden düşünmemiştim uyarınız için teşekürler
Referans URL