Yaklasik 3 yildir sol ayagim bilek bolgesinden asagiya kadar sisiyor.ozellikle yaz aylarinda sisme artiyor.bir cok tahlil ve film den sonra kilcal damarlarimin ince oldugu ve suzulen kani hizli bir sekilde yukari pompalayamadigi suzulen kanin asagida odem olusturdugu soylendi.hic bir tedavisinin olmadigi bununla yasamam gerektigi belirtildi.bende gecen hafta suluk tedavisine basvurdum kilis de ayagimin ustune 13 tane suluk kondu.yarim saat kadar emdiler sonra sise cekildi kalan kirli kan akitildi.fakat sisme gecmedi.en az 3 kere yaptirmam gerektigi soylendi.sizce soylenenler dogrumu ne yapmam gerekiyor ?
Yaklasik 3 yildir sol ayagim bilek bolgesinden asagiya kadar sisiyor.ozellikle yaz aylarinda sisme artiyor.bir cok tahlil ve film den sonra kilcal damarlarimin ince oldugu ve suzulen kani hizli bir sekilde yukari pompalayamadigi suzulen kanin asagida odem olusturdugu soylendi.hic bir tedavisinin olmadigi bununla yasamam gerektigi belirtildi.bende gecen hafta suluk tedavisine basvurdum kilis de ayagimin ustune 13 tane suluk kondu.yarim saat kadar emdiler sonra sise cekildi kalan kirli kan akitildi.fakat sisme gecmedi.en az 3 kere yaptirmam gerektigi soylendi.sizce soylenenler dogrumu ne yapmam gerekiyor ?
Sülükler pis kanı emer yada pis kanı emiyorlar demek yanlıştır. Batıl inanctır birincisi sülükler kendi karınlarını besin ihtiyaçlarını karşılak için sizi ısırırlar ısırken size vücutlarında barındırmış oldukları enzimleri verirler tedavi bu enzimler bioaktif maddeler sayesinde olur.
Sizin rahatsızlıgınıza gelicek olursak benim çalışmalarıma ve kaynak bilgilerde en az 6 seans ve üzeri uygulanması gerektigini söylemek isterim. Acil şifalar dilerim.
Sülükler pis kanı emer yada pis kanı emiyorlar demek yanlıştır. Batıl inanctır birincisi sülükler kendi karınlarını besin ihtiyaçlarını karşılak için sizi ısırırlar ısırken size vücutlarında barındırmış oldukları enzimleri verirler tedavi bu enzimler bioaktif maddeler sayesinde olur.
Sizin rahatsızlıgınıza gelicek olursak benim çalışmalarıma ve kaynak bilgilerde en az 6 seans ve üzeri uygulanması gerektigini söylemek isterim. Acil şifalar dilerim.
[/quote]
Oncelikle vermis oldugunuz bilgiler icin tsk ederim.Sulugu tekrar yapmalari icin ne kadar zaman gecmesi lazim ?? birde ayagima 14 tane suluk yapisti bu normal mi? ayrica 1 hafta oldu yaptirali ama kasinti ala devam ediyor.kasiyip kanatmamak icin kendimi zor tutuyorum

kasirsam zarari olur mu ?
Sülükleri nerden aldınız ? Umarım pazardan yada benzeri yerlerden almamışsınızdır...
Kaşıntı için çay bardagını yarısına kadar kaynamış su koyun 3 çay kaşıgı tuz koyup tuz eriyinceye kadar karıştırın ve suyun sogumasını bekleyin daha sonra kaşınan yerlere tuzlu suyu süre bilirsiniz bu kaşıntınızı azaltacaktır. Birde buz koyabilirsiniz. Haftada 1 yapılması uygundur. Sizin rahatsızlıgınız için 8 ila 16 sülük bir seansta kullanıla bilir. Uygulamadan sonra kanamayı durdurmayacak şekilde pansuman yapın.
Kilis de hamam da yapiyorlar.Yani yillardir bu isin ustasi olan insanlar yapti

onlar sulugu tekrar eylul ayinda yaptirmam gerektigini soylediler.
Bende evde buz tedavisi yapmistim demek ki dogru yapmisim

bu kasinti ve yara izleri ne kadar surede gecer ???
Ayagim dun aksamdan beri cok kotu kasinti cok artti.Sisme ve kizariklik artti dun gece gec saatlere kadar ayagim soguk suyun icinde kaldi.Soylediginiz gibi tuzlu su da surdum ama fayda etmedi.Ayagimin ust kismi patlayacak gibi agri yapiyor ve basmak da sorun yasiyorum.Acil yardiminiza ihtiyacim varr...
Kilis de hamam da yapiyorlar.Yani yillardir bu isin ustasi olan insanlar yapti

onlar sulugu tekrar eylul ayinda yaptirmam gerektigini soylediler.
Bende evde buz tedavisi yapmistim demek ki dogru yapmisim

bu kasinti ve yara izleri ne kadar surede gecer ???
Sülükler daha önceden kullanılmışmıydı ?
Bu işin uzmanları hamamda sülük tedavisi yapmazlar 
Sülükleri nerden aldınız dememin sebebi sülükler bir kullanımlıktır. Aynen enjektör gibi bu konuda uzman olmayan yerlerden sülük almayın...
Alanlarıda uyarın...
sulukleri kayseriden getirtiyorlarmis tek kullanimlik baskasina kullanmiyorlar benden aldiklarini alip attilar.ama ben bugun cok kotuyum ne yapacagimi sasirdim.antibiyotik mi kullansam faydasi olur mu ?
Size msj attım . konuyu detaylı olarak anlatmaya çalıştım ......
ya abilerim çok korkuyorum annemdede bar ayak şişmesi ama bileklerinde felan yoksadece ayakta çok korkuyorum kötü bir şeydir diye ne ile tedavi yapmalıyız

annem çok oturuyor günün 10 saati oturuyordu en az sizce bundanmıdır kötü bir sonucxu varmidir(allah herkese acil şifalar versim