bacağımdaki varisler için 6 adet sülükle 12 seans sülük tedavisi uyguladım fakat görüntüde değişiklik olmadı ve sülüklerin ısırdığı yerdeki izler geçmedi bu konuda bilgi verirmisiniz teşekkürler
Merhaba Berfin,
Konuyu detaylı olarak anlata bilirmisin. Elimden geldigi kadar yardımcı olmaya çalışayım.
Berfin hanım ne şekilde uygulafdığınız çok önemli ve varis çeşidi. Nasıl ne şekilde uyguladığınızı ögrenebilirsek daha cok yardımcı olabilriz. Ve kullanığınız sülüklerin çeşidini söylerseniz daha iyi olur çünkü halk arasında satılan, ken emen ama tedavi etkisi olmayan sülüklerde vardır
sülükleri internet üzerinden tibbi sülük den aldım ilk seferde gelenler ikinci siparişte gelenlerden daha büyüktü.onlarla sizden aldığım bilgilere göre uygulama yaptım damarın bir iki santim etrafına uyguladım.benim varisim tek bacakta diz kapagının arkasındaki yerde ve yukarı doğru devam eden tek bi yeşil damar gibi görünüyor.40 adet sülük kullanmıştım.bi ara yok olur gibi oldular tekrar sipariş verdim 50 adet daha ama bunlar çok küçüklerdi bi düzelme sağlayamadım.şimdi sülüklerin bıraktığı izler var küçük kahve rengi lekeler ısırdığı noktalar yani bepanthene sürüyorum belkide doğru yada yeterli uygulayamadım ama izlerin kalıcı olmasından korkuyorum o yüzden devam edemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
sülükleri internet üzerinden tibbi sülük den aldım ilk seferde gelenler ikinci siparişte gelenlerden daha büyüktü.onlarla sizden aldığım bilgilere göre uygulama yaptım damarın bir iki santim etrafına uyguladım.benim varisim tek bacakta diz kapagının arkasındaki yerde ve yukarı doğru devam eden tek bi yeşil damar gibi görünüyor.40 adet sülük kullanmıştım.bi ara yok olur gibi oldular tekrar sipariş verdim 50 adet daha ama bunlar çok küçüklerdi bi düzelme sağlayamadım.şimdi sülüklerin bıraktığı izler var küçük kahve rengi lekeler ısırdığı noktalar yani bepanthene sürüyorum belkide doğru yada yeterli uygulayamadım ama izlerin kalıcı olmasından korkuyorum o yüzden devam edemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Berfin hanım uygulama sürenizde doğruysa yani 3-7 günde bir uygulama yaptıysanız. Uygulamayı doğru yapmışsınız demektir. Isırık izleri uzun süre insan vücüdunda kalmaz aslında, çok yüzeysel bir yara oldukları için. Bepanten kullanmaya devam edin mutlaka geçecektir. Varisiniz içinde 12 seansı tamamladıysanız tedaviye biraz ara verin ve damarınızı gözlemleyin. Hirudinin etkisi bazı hastalarda kendini geç gösterebilir. Ve bazı hastalarda seanslar daha fazla olabilir, bazı hastalarda varis tedavisini uygulaması karaciğer ve kuyruk sokumundan yapılacak ek tedavilerle yapılması gerekir yanılmıyosam sizin tedaviniz bu şekilde olmalı. Bana özel mesajla mail adresinizi atarsanız size kitaptan taradığım uygulama noktalarını yollayabilirim.
Ve son bi soru daha sizin bacagınızdaki damarın varis olduğuna eminmisiniz çünkü kimi insanda damarlar daha büyük ve geniştir, bu yüzden yada kişinin zayıf olmasından dolayı damar görünür. Mesela benim damarlarım çok geniştir ve rahatlıkla görüleblir. Hatta bu yüzden hemşireler beni çok sever 
evet zayıfım ama bu damar varis dobler çektirmiştim ince bi damar olduğu için operasyon yapılamadı.size malimi gönderiyorum.teşekkürler