YÜZÜMDE BAZI LEKELER OLUŞTU BUNLARA SÜLÜK UYGULANIRSA ÇARE OLURMU VE BEN HİÇ BİLMİYORUM NASIL UYGULANABİLR KENDİM DOĞRU UYGULAYABİLRMİYİM BİRDE AVUCUMUN İÇİNDE 2 YILDIR DOKTORLARIN VERDİĞİ İLACA RAĞMEN GEÇMEYEN EGZAMA VAR ÇARE OLURMU ?
Sülük tedavisi yüzünüzdeki lekelere ve ezgamanıza çare olabilir.
yüzdeki lekeler için tam lekenin üzerinemi yapıştırıyoruz belli bölgeleri varmı?
niye cevap vermiyosunuz yaaa

yüzdeki lekeler için tam lekenin üzerinemi yapıştırıyoruz belli bölgeleri varmı?
Ben cevap vereyim pingu 
Sülük tedavisi egzamalı bölgenin etrafına uygulanır.
Egzama tedavisinde 6 ila 12 seans uygulanmaktadır.
ben cevap vermemiştim çünkü bana sorulduğunu bilmiyodum keza ben uzman değilim benimde rahatsızlığım var ben de çare aramak için sizin gibi soru sormuştum.
Yüzünüzdeki lekelerin neyden kaynaklandığına göre çare olup olmayacağı değişebilir. Eğer lekeler derinin kendisini besleyememesinden kaynaklıysa, ki bu yüzdeki deride sıkça görülür, hatta yaşlanmanın en büyük etkenlerindendir, sülük tedavisinden sonuç alabilirsiniz. çünkü cilt güzelliği için sıkça uygulanan bir yöntemdir. yüz çevresine uygulanan sülük o bölgedeki kan akışını hızlandırır, yenilenmeyi hızlandırır böylelikle sonuç elde edebilirsiniz. acil şiafalar dilerim. Egzamada çok güzel sonuçlar alan arkadaşlarım mevcut. Eğer bu tedaviye başlarsanız ve yılmadan devam ederseniz mutlaka yararını görürsünüz...