Tibbisuluk.com Forum - Sülük Hakkında Aradığınız Herşey Burda

Orjinal Görünüm: HEMEROID TEDAVİSİ NASIL YAPILMALIDIR
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın
HEMEROİD TEDAVİSİNDE NASIL BİR YOL İZLENMELİDİR,TEDAVİNİN SEYRİ NASIL OLMAKTADIR,TIP DOKTORUNDAN YARDIM ALINMADAN YAPILABİLR Mİ?
merhaba bende bu konuyu cok merak ediyorum. Makat bölgesine sülügü nasil birakcaz? ya insanin icine giderse? birakmazsa nasil müdahale söz konusu? lütfen bu konuda bi cevap

çeto2469 Yazılan:
HEMEROİD TEDAVİSİNDE NASIL BİR YOL İZLENMELİDİR,TEDAVİNİN SEYRİ NASIL OLMAKTADIR,TIP DOKTORUNDAN YARDIM ALINMADAN YAPILABİLR Mİ?

çeto2469 Yazılan:

merhaba bende bu konuyu cok merak ediyorum. Makat bölgesine sülügü nasil birakcaz? ya insanin icine giderse? birakmazsa nasil müdahale söz konusu? lütfen bu konuda bi cevap

Hemoraid tedavisini Kişisel olarak kendiniz yapabilirsiniz.
Uygulamada 5 ila 8 adet sülük kullanılabilir. Uygulama Hemoroidin 3 ila 5 cm yakınlarına etrafına uygulanmaktadır. Uygulama 3 ila 5 gün aralıklarla yapılmaktadır. Toplam 3 - 5 seans uygulanmaktadır.
Uygulamada şırınganın ucu kesilir sülükler şırınganın içine sülükler konur ve sülükleri ısırmasını istemiş oldugunuz bölgeye uygulama yapılır bu sayede sülükler başı boş bir şekilde bırakılmamış olur. Sülükler ısırdıktan sonra şırınga kaldırılır. Sülükler ısırdıktan sonra ısırmış oldukları yerde hareket etmezler. Smile
Sülükler karınlarının doyurduktan sonra ısırdıkları bölgeyi bırakırlar ve sizin sülükleri alıp imha etmeniz gereklidir...

Referans URL