selam ben istanbuldan size yazıyorum yaklaşık 18 yıldır iki ayagımda damar daralmaları ve tıkanmalarıyla yaşıyorum bazı geceler uykular haram oluyor ancak vucut bitkin düşüp öyle uyuyabiliyorum sizide son 6 aydır takip ediyorum sitenizi ve yandaş linklerinizi sag ayak üst kısmında bir yaram var ve son 6 aydır kapanmadı şeker hastalıgım yok size sorum şu ayda 25 sülükmü kulanacagız yoksa her 10 günde bir 25 sülük vurup aylık toplamda 75 sülükmü kulanacagız ve ayagımdaki yaraya ne kadar uzaklıktan vurayım insan vucudu tamamen damardan oluşuyor kolon damarları yani bacaklarımın orta kısmına vursam fayda saglarmı ve arkadaşlarım söylüyor cok kaşındırıyormuş sonradan tutan yerler bunun için bir kaşıntı merhemi felan varmı bildiginiz durmadan kaşınıyor diyor arkadaşlar fakat benim durumum biraz ciddi yürürken ayaklarımda yanmalar ve burger kasılmalar oluyor (25x6=150 75x6=450 adet sülük yarası ) bu yaralar cabuk kapanırmı ve en önmelisi tedaviden sonuc almam ve kaşıntılar bilgi ve yardımlarınızı bekliyorum şimdiden vermiş oldugunuz hizmet için sizlere teşekkür ederim e meil adresime telefon bırakabilirsiniz saygılarımla
Merhaba ,
O kadar çok sülük kullanmıyacaksınız. 
Siz Tibbisuluk.com müşteri hizmetlerini arayın onlar size yardımcı olacaklardır.
Kaşıntı için Tuzlu su ve Batikon bende işe yarıyor. Hı bide buz....
Geçmiş olsun.